Web Sitelerini Ziyaret Ederek Sizi Zengin Yapacak 5 Hızlı İpucu

 Bağlı kuruluş pazarlaması, blog oluşturma, küçük işletme ve daha fazlası dahil olmak üzere çevrimiçi para kazanmanın birçok yolu vardır. İşte internetten para kazanmanın en iyi yollarından bazıları.


Çeşitli konularda makaleler veya bloglar yazmak için ödeme alabilirsiniz. Yazınızın uzunluğuna ve kalitesine bağlı olarak size makale başına küçük bir ücret ödeyecek olan iWriter ve HubPages gibi sitelere kayıt olabilirsiniz. Ayrıca başkalarının makalelerini yazarak para kazanabileceğiniz Text Broker adlı bu siteyi de deneyebilirsiniz.


WordPress ve web tasarımı konusunda bilginiz varsa, bu blog yazmaya başlamanın harika bir yolu olabilir. Web siteleri oluşturmak veya sürdürmek için size ödeme yapacak birçok platform var. Bazı örnekler arasında Problogger, Inkybee ve BloggingPro (ücretsiz eğitim de sunar) sayılabilir.


Ürünleri çevrimiçi incelemek için ödeme alabilirsiniz! ProductTestingUSA gibi siteler, yalnızca Amazon, Walmart vb. şirketlerin yeni ürünlerini test ettikleri için yorumculara 10-100 dolar ödüyor. Ürünü size ücretsiz olarak gönderecekler ve ürün evinize ulaştığında tek yapmanız gereken kısa bir inceleme yazmak. bununla ilgili - hiçbir derecelendirme sistemi dahil değil! Vindale Research adlı başka bir site, gözden geçirenlere, tamamlanan anket başına 5 ila 20 dolar arasında ödeme yapıyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evden Para Kazanmanın En İyi 6 Yolu

Instagram Ne Demek ? Ne Anlama Gelir ?

Bu 5 ipucu ile çevrimiçi olarak daha fazla para kazanın